A könyvek szeretete nálam örökké tart

A könyveknek köszönhetően nagyon sok tudásra tehetünk szert. Amennyiben viszont nem tanulni szeretnénk belőlük, hanem inkább szórakozni van kedvünk, akkor erre is nagyon alkalmasak. Nagyon sokáig a regények olvasása volt a kedvenc időtöltésem. Azonban egy idő után elkezdtem a komolyabb könyvekkel foglalkozni. Majd miután ezeket meguntam ismételten a regények adták vissza az olvasás szeretetét számomra.

Amikor valamilyen új információra van szükségem, akkor viszont az interneten szoktam megkeresni a választ. Legutóbb Xiaomi szerviz után keresgéltem Budapesten. Nem volt fontos számomra, hogy márka szerviz legyen. Nem hiszek abban, hogy csak ezeken a helyeken tudják kifogástalanul megjavítani a telefonomat. És milyen jól tettem, hogy egy márkafüggetlen helyre vittem a készülékemet.

Az LCD Fix csapata a legjobb döntésnek bizonyult. Miért?

Gyorsszervizként működnek, aminek köszönhetően nem kell előre bejelentkezni. Ha csak úgy betérsz hozzájuk a nap folyamán, akkor is nagyon szívesen helyrehozzák a készülékeidet.

1 órán belül minden szervizelést megoldanak. Amikor ezt megláttam, akkor nagyon megörültem neki. Hiszen sok helyen napokat vagy több órát is várni kell arra, hogy a készülékem elkészüljön. Az LCD Fix csapata annyira profi és tapasztalt, hogy kiváló munkát végeznek akár 1 órán belül is.

A boltjuk az Allee bevásárló központban található. Ennek köszönhetően azt az 1 órát könnyedén el tudod majd tölteni, ameddig a készüléked újra kifogástalan állapotba kerül.

Adatvesztés nélkül javítják meg a készülékeket, ezért teljes mértékben biztonságban lesz minden adatod, ha rájuk bízod a szervizelést.

Ugyan kijelző specialistaként vannak jelen a piacon, emellett plusz szolgáltatásokat is vállalnak. Ilyen szolgáltatás pl. a felújított készülékek eladása, törött/ hibás készülékek értékesítése, biztosítási ügyintézéshez árajánlat készítése, céges készülékflották javítása, védelme.

Amennyiben prémium színvonalra vágysz és mindent meg szeretnél tenni a készüléked védelme és kifogástalan állapota érdekében, akkor válaszd az LCD Fix csapatát! Nekik köszönhetően olyan szolgáltatásban lesz részed, amilyenről mindig csak álmodtál.

Ha sérült, törött vagy javításra szorul a telefonod, tableted, laptopod, akkor keresd őket bizalommal. Xiaomi szervizként is kifogástalanul működnek.