A könyvespolcok és a kád is kiemelt szerepet kapott a beköltözésnél

Végre megvettük álmaink otthonát! Hatalmas szó ez egy 30 év körüli, fiatal párnak a mai világban. Annyit azért pontosítanék az első mondatomon, hogy nem kis felújítás volt, mire valóban álmaink megtestesítőjévé vált, de azt már az első megtekintéskor éreztük, hogy milyen lehetőség rejlenek ebben a fővárosi kis lakásban.

Mivel a férjem és én is sok szállal kötődünk az irodalomhoz, könyvekhez, ezért nem volt kérdés, hogy a nappali és a dolgozószobák fő kérdése az lesz, hogyan tároljuk el a 2000-nél is több könyvünket. Külön szerettük volna tárolni a nagyon esztétikus, művészeti albumokat, limitált kiadású, esetleg díszdobozos könyveket is, így ez is fejtörést okozott.

Emellett az akril káddal kapcsolatban vívódtunk, ugyanis szinte teljesen új volt, egy apró hibával, ami könnyen orvosolható, így végül szerelőt hívtunk hozzá. Az “akril kád javító” keresőkifejezésre a legjobb ajánlatot az alábbi weboldalon találtuk meg. Az oldalon egyébként számos, a ház körül felmerülő problémára segítséget kaphatunk, ugyanis szakembereik foglalkoznak például víz-, fűtés- és gázszereléssel, illetve duguláselhárítással is. Budapestre és Pest megyén belül a főoldalukon felsorolt településekre vállalnak kiszállást. A lista alatt azt olvashatjuk, milyen gyártókkal működnek együtt.

A szolgáltatások megrendelése három egyszerű mozzanatból tevődik össze. Először is vagy visszahívást kérünk tőlük (az adatfelvevő űrlapot szintén a főoldalon találjuk), vagy mi kereshetjük fel őket az oldalon feltüntetett telefonszámukon. Majd a vonal túlsó végén lévő szakértő kollégával a helyzet felvázolása történik, ami alapján ő olyan kérdéseket tesz fel, hogy a probléma a lehető legjobban körvonalazható és beazonosítható legyen. Ezután történik a helyszínre való kiszállás, ami sürgős helyzet esetén akár egy órán belül megtörténhet. Ez is a vizgazfutesszerelo24.hu csapatának egyik előnye a továbbiak mellett. Például a több évtizedes tapasztalat sem elhanyagolható, így biztosak lehetünk abban, hogy nincs olyan helyzet, amire ne tudnák a megoldást. Emellett a munkájukat teljesen tisztességesen végzik: egyrészt minden elvégzett munka után hiteles számlát biztosítanak az ügyfél számára, másrészt számláikat olyan körültekintéssel állítják ki, hogy biztosak lehetünk benne, az adott számlát a biztosító társaságok is el fogják fogadni. Ezen felül – feladattól függően – garanciát is vállalnak az adott munkára, amely 1-2 évet, vagy akár 5 évnél többet is jelenthet.

Az “akril kád javító” kérdésköre így hát megoldódott, ami a honlapban pedig különösen jó volt, hogy sok hasznos információt tartalmazott az akril kádakkal kapcsolatban. Megtudtuk, hogy a hőingadozás az egyik oka annak, hogy az akril kád deformálódik, azaz így keletkeznek végső soron a hézagok. Emellett az acél kádakkal szembeni előnyeit is összefoglalja a weboldal.

Lényeg a lényeg: ha “akril kád javító”, akkor vizgazfutesszerelo24.hu!