A legkomfortosabb fűtés: infra fűtés

futesrendszerek.hu

Nálunk kicsit más a helyzet, mint a legtöbb háztartásnál, ugyanis a párom rendkívül imád vásárolni, így már egy jó ideje rá is hagyom ezt a feladatot. Ennek viszont megvan a hátulütője, amivel hétvégén szembesültem. Kivételesen elkísértem a piacra, és ekkor fedeztem fel egy hatalmas könyves standot, amin teljesen elképedtem. Párom elfelejtette megemlíteni, hogy mióta nem jártam ott, új árus érkezett, én meg állandóan a netet bújom az új olvasmányok után, miközben itt mellettünk a piacon is kapható mindenféle jóság.

Nem szeretném, hogy ti is bármiről lemaradjatok, így most azok figyelmét szeretném felhívni, akik új fűtési rendszerben gondolkodnak: a futesrendszerek.hu webcímet beírva tekinthető meg a weboldal, ahol a legtöbb és leghasznosabb információkat találtam az elektromos fűtési rendszerekről összességében és kiemelten az infra fűtésről. De nem csak írnak róla, hanem el is végzik a szükséges munkálatokat és szaktanácsadásban is állnak a szolgálatunkra, amihez nem kell mást tenni, mint a futesrendszerek.hu oldalon kitölteni a visszahívást kérő űrlapot. Ahogy beérkezik hozzájuk a kérés, és amint van náluk szabad kapacitás, fel is veszik az igénylővel a kapcsolatot, ahogyan az nagymamámmal is történt, aki azóta is szívesen mesél róluk. Kedvesen emlékszik vissza a telefonon folytatott beszélgetésre, ahogyan a munkálatok során is nagyon elégedett volt a kiérkező csapattal, azóta pedig élvezi az infra fűtés előnyeit. Mindig mondja, hogy igaza volt a srácoknak, ez valóban teljesen más, mint mikor kályhával fűtött, és nem csak más, sokkal jobb.

Miért érezheti jobbnak az infra fűtést, mint a hagyományos fűtési megoldást?

Amikor konvektorral vagy radiátorral próbálunk meleget teremteni, a fűtőtestek a levegőt melegítik fel, ami nem egy állandó, hanem egy mozgó tömeg, ráadásul a levegő hővezetésből nem jeleskedik, vagyis miközben melegíteni próbáljuk, folyamatosan hűl is, és mivel mozog, a hideg és melegebb légtömegek cserélődnek is, ami miatt nem olyan komfortos, mint a futesrendszerek.hu oldalon igényelhető infra fűtés, ami a környezetet melegíti, ezáltal teljesen más hőérzetet biztosít. Először én is furcsálltam ezt, de mióta nagymamánál ilyen fűtés van, én is tapasztalom, hogy teljesen máshogy van meleg nála, és ezt a legjobb értelemben mondom.