A metró, a táska és a könyv

Hálás vagyok a sorsnak, hogy a könyvolvasók táborát erősíthetem, mert sajnos egyre ritkábbak az olyanok, mint mi.

Pedig fiatalon én is azok közé tartoztam, akiket inkább taszítottak a könyvek, és inkább a TV, vagy a számítógép felé fordultam. Aztán jött az a csodálatos könyvsorozat egy varázslóról, ami alapjaiban rengette meg a gyermekirodalmat. Akkor éreztem életemben először azt, hogy sajnálom, hogy egy könyvnek a végére értem. Ez olyan valami volt, amit a kötelező olvasmányok sosem értek el nálam.

A varázslókról szóló történet azonban mindent megváltoztatott. Elkezdtem értékelni a többi könyvet is, és rendszeres olvasóvá váltam. Ezért is tisztelem annyira azt az írónőt. Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még sokan neki köszönhetik azt, hogy megtapasztalhatták az olvasás örömét.

Mikor reggel a munkahelyem felé haladok, a metrón mindig előveszem az aktuális kötetemet és belelendülök az olvasásba. Az egyik végállomástól majdnem a másik végállomásig utazom, szóval bőven van időm az olvasásra, tehát legalább ennyi pozitívum van abban, hogy a munkahelyem messze van a lakásomtól. Így minden reggel el tudok olvasni akár 3-4 oldalt is, ami nem tűnik soknak, de én eléggé lassan szoktam olvasni.

Észrevettem azt is, hogy ha valami okból mégis elmarad a reggeli olvasás, akkor a napom is valamiért nehezebben indul a munkahelyemen. Úgy látszik nálam a reggeli időtöltés a könyvek világában olyan, mint másoknak a reggeli edzés: szükséges ahhoz, hogy jól induljon a napunk.

 Az irodalmi stílust tekintve egyébként szinte mindenre nyitott vagyok. A személyes kedvenceim talán a tudományos-fantasztikus művek.

Pár napja egy mellettem üllő nő a metrón felejtette a táskáját. Ezt csak később vettem észre, mert én szokás szerint a regényemmel voltam elfoglalva. A többi utas sem reagált semmit, talán azt hitték, hogy az én táskám az. Szerencsére a táskában találtam egy könyvet, amibe bele volt írva a tulajdonosnak a neve. Eléggé egyedi névvel rendelkezett, így könnyen megtaláltam a közösségi médián keresztül, így visszajutattam hozzá a táskáját.

Mikor találkoztunk, rákérdeztem, hogy honnan is vásárolta a táskáját, mert az különösen szemet gyönyörködtető egy darab volt. A lány megmutatta nekem a https://www.annataska.hu internetes címet, ahonnan a táskáját találta.

A weboldalba jobban belemerülve vettem észre, hogy itt nem csak táskákat lehet vásárolni, de még öveket és pénztárcákat is. Én alapvetően nem vagyok egy divatmániás, de itt olyan szép és mutatós holmikat fedeztem, fel, hogy azoknak még én sem tudok ellenállni. Úgy döntöttem, hogy több mindent fogok innen most vásárolni, hiszen, ha van hely, ahol ezt érdemes megtenni, akkor ez lesz az.

A főoldalra fellépve már rögtön különböző kiváló ajánlatokat kapunk. Mikor utoljára felléptem a webes áruházra, akkor például a piros és a barna színárnyalatú táskákat emelték ki a számunkra, de meglehetett találni a férfi táskákat is a kiemelt termékek között. Ezek persze csak lehetőségek, és ha szeretnénk mi magunk a produktumok között keresgélni és válogatni, azt könnyedén megtehetjük. A weboldal segítségével igen könnyen navigálhatjuk magunkat a termékek között. Például, ha valaki egy zöld árnyalatú válltáskát szeretne innen magának, biztos vagyok benne, hogy másodpercek alatt meg is fogja találni azt. Tényleg egy olyan webes áruházról van itt szó, ahol a vásárlók kényelme és elégedettsége a legelső.

Mikor a könnyed navigációról beszélek, elsősorban az oldal baloldalon található termékszűrő rendszerre gondolok. Itt ténylegesen azt állítunk be magunknak, amit csak szeretnénk. Vonatkozhat ez a színekre, a termék típusára és arra is, hogy férfiaknak vagy nőknek gyártották-e a termékeket.

A termékek mindegyikére jellemző, hogy neves, külföldi divatmárkák készítményei. Én például imádom az olasz holmikat, amikből itt bőven találni, de felfedezhetünk itt akár német gyártmányú darabokat is, ha valaki éppen azt preferálja.

Nem mehetek el szó nélkül amellett sem, hogy itt milyen kedvező árakon kínálják eladásra az árukat. Szinte minden terméknél láthatunk valamilyen kedvezményt, ami bizonyos esetekben akár elérheti a 20%-ot is!  Azonban ennek itt még nincs is vége! További komoly összegeket is megspórolhatunk, ha regisztrálunk az oldalra. A regisztráció által bekerülünk egy hűségprogramba, amin keresztül pontokat gyűjthetünk magunknak minden vásárlásunk során. Ezeket a pontokat felhasználva tudunk lényegesebben olcsón vásárolni a későbbiekben. A pontok későbbi felhasználásának az idejéről szabadon dönthetünk.

Az https://www.annataska.hu minden szükséges információt biztosít a látogatói számára, legyen az a vásárlással vagy a szállítással kapcsolatos. Természetesen, ha még is kérdések merülnének fel bármivel kapcsolatban, a weboldalon megtalálható a telefonszámuk és az elektronikus postacímük is, amin keresztül válaszokat fogunk kapni.

A szállításnak két módja is van. Az első lehetőség az, hogy egy csomagponton vesszük át a terméket. Amennyiben a maximális kényelemre törekedünk, akkor kérhetjük azt, hogy egy magadott címre szállítsák ki nekünk a rendelést, egy futárszolgálaton keresztül.  Én már kipróbáltam mindkettő lehetőséget és mindkét esetben időben és sértetlenül megérkezett a csomagom. A szállítási díj 1000 forint mindkét esetben, azonban ha a vásárlás összege eléri a 15 000 forintot, akkor mentesülünk ez alól.

A fizetési lehetőségek tekintetében is több választási lehetőséget biztosít ez a netes áruház. A következők a lehetőségeink: bankkártyás fizetés, előreutalás, vagy utánvételes módon történő fizetés. Bármelyikre is essen a választásunk, a fizetés zökkenőmentesen fog zajlani.

Én rendeltem innen már övet, pénztárcát és persze táskát is. Mindegyik esetben egy kiváló minőséget kaptam, igen jó áron. A rendeléseim során alaposan szemügyre vettem a termékképeket. Ezeken keresztül rendszerint lehetőségünk van több szögből is szemrevételezni az árukat, ezzel is megkönnyítve a döntésünket.

A képek igazán megbízhatóak, ezt tapasztalatból mondhatom. Minden alkalommal, mikor kibontottam az innen érkező csomagokat, pontosan azt kaptam, amit a fotók alapján is elvárhattam.

A táskát, amit innen rendeltem, azóta is naponta használom szinte. Egy igazi, klasszikus válltáskáról van szó, amiben könnyedén elférnek a cuccaim. Az anyaga és a pántja úgy lett kitalálva, hogy a lehető legkényelmesebben hordhassam a vállamon. Akkor sem éreztem még sosem kényelmetlennek, mikor órákig kellett cipelnem.

Ez egyébként egy olasz márkájú táska, aminek egy visszafogott, barnás színvilága van. Kívül bőrt használtak fel a gyártásához, belülről pedig textilt. Nagyon praktikusnak gondolom, hogy a belseje meg van osztva, így sokkal rendezettebben helyezhetek el benne mindent. Két pántja is van a táskának, egy hosszabb és egy rövidebb. Lehetőség van arra, hogy a hosszabb pántot leválasszuk róla, ha arra éppen nem lenne szükségünk. Életem egyik legjobb vétele volt ez a darab. Nem csak praktikus és kényelmes, de még nagyon mutatós darab is, amit igazán büszkén hordhatok magamon, bárhol is járjak.