A vashiány oka nem csupán a könyvekből megismerhető

Nem tudom hol lennék most könyvek nélkül. Sokan vannak, akik az egész életüket könyvek olvasásával töltik, valakik meg szinte soha ki sem nyitnak egyetlent sem. Én a kettő közé tartozok, mivel ez a tendenciám időszakosan változik. Most éppen szerencsére abban az időszakban vagyok, amikor sokat olvasok. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy jelenleg nyitva van a közelünkben a könyvtár. Így, szinte minden héten, de egyszer egy hónapban legalább meglátogatom és mindig órákat töltök el ott.

Nem az olvasással, hanem egyszerűen a kereséssel. Az új projektem például az, hogy elindulok valamelyik részén a könyvtárnak és véletlenszerűen leszedek egy könyvet. Így teljesen új élményeket szerezhetek, anélkül, hogy bármi előismerettel rendelkeznék az adott íróról. Ez párszor már nagyon jól be is vált, úgyhogy örülök, hogy vettem a bátorságot ilyen új kezdeményezésekhez.

Teljesen más téren is belekezdtem valamibe, ami számomra idáig teljesen idegen volt. Minden reggel, mielőtt elindulok munkába, egyszer bele szoktam nézni a tükörbe. Az utóbbi pár hétben pedig azt vettem észre, hogy a szemeim állapota egyre romlik. Mármint látok rendesen, de elég nagy karikák jelentek meg körülöttük. Ez nagyon aggasztó volt és reméltem, hogy nem valami komolyabb betegségnek a jelei. Fel is mentem az internetre és ebben a témában az elsők között az instanTENSE oldalát adta ki.

Kétségbe voltam esve, plusz tetszett, hogy az elsők között jelent meg ez a hely, ezért rá is kattintottam. Attól tartottam, hogy egy átverés oldal lesz az egész, de ezt a félelmemet azonnal semmisé tette az oldal kinézete. Nagyon szépen volt felépítve, ráadásul látszott, hogy mennyi munkát fektettek abba, hogy a design modern és hívogató legyen. Olyan volt esküszöm, mintha egy magánklinikára lépnék be, ahol vigyáznak rám és nem kell félnem semmitől.

Persze nem azért léptem fel az instanTENSE oldalára, hogy a honlap készítési képességeikben gyönyörködjek, hanem, hogy megtaláljam, miért is néznek ki így a szemeim. Erre pedig volt egy külön részleg. Itt egy meglepően részletes tájékoztatót találtam arról, hogy mik okozhatják az általam felsorolt tüneteket. Ez a cikk hosszan taglalta, hogy mi lehet a vashiány oka. Mivel a vashiány és a vashiány oka, könnyedén kiválthatja a táskák szem tünetet. Én ezelőtt erről soha nem is hallottam. Úgyhogy nagyon örültem, hogy az instanTENSE oldala felvilágosított arról, hogy mi lehet a vashiány oka és miként lehet kezelni.

Persze ők nem gyógyító, vagy orvosi szolgálatot akartak nekünk nyújtani. Elsősorban azt mondták, hogy ezt mindenképpen érdemes szakemberrel kivizsgáltatni. Ettől függetlenül, ők tudnak ajánlani nekünk egy szérumot, ami enyhíteni, vagy akár meg is tudja szűntetni az ehhez járó tüneteket. Hihetetlen volt ez számomra, mikor azonban ránéztem a képekre, elképzeltem, hogy ez számomra is valóság lehet. Nincs többé táskás szem, szomorú reggelek, végre úgy nézhetek ki, ahogy valóban érzem magam belül. Ez pedig teljesen meggyőzött a termékük mellett.

Ráadásul az ára sem volt vészes, főleg, ha azt is tekintetbe vesszük, hogy éppen akciós volt. Nem akartam kihagyni ezt az ajánlatot, úgyhogy szinte azonnal leadtam a rendelésemet. Nem volt okom csalódásra. Pár napon belül meg is érkezett a szérum és még a kiszállítás is ingyenes volt. Nemsokára pedig újra a régi lehettem és a barátaim is észrevették mennyivel élettel telibb vagyok azóta.