Az olvasás kiválóan pallérozza a szellemet

Olvasni jó, ennek számos oka van. Egyrészt segít kiszakadni a valóságból. Néha jól esik elbújni a saját kis világunkba a valóság elől. Másrészt fejleszti a fantáziát, a szókincset és a szövegértést is. Pici korom óta szenvedélyesen szeretek olvasni és a könyveket is imádom, az illatukat, a tapintásukat, mindent. Bevallom, egy ideje mégis elmozdultam az ebook-ot olvasók irányába, hiszen mégiscsak környezetbarátabb, mint az a rengeteg nyomtatott könyv.

Szerencsére a mindennapi életben a nyomtatás megoldható ennél egyszerűbben és fenntarthatóbb módon is. A Nyomtatóalkatrész.hu Kft. a nyomtatóalkatrészek legszélesebb kínálatát nyújtja, hiszen minden márka termékei elérhetőek a boltban. Tonerek, patronok, lézerkellékek és fotópapírok, valamint nyomtatható papírok is fellelhetőek a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. virtuális polcain.

Itthon a munkámból kifolyólag sajnos kénytelen vagyok kinyomtatni bizonyos anyagokat, ezért nemrég fel is adtam egy rendelést a webshopban. Szerencsére nagyon gyorsan és könnyen megtaláltam a szükséges patronokat, egyszerűen csak beírtam a keresőbe a nyomtató típusát és máris kidobta a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. webshop a találatokat. Rögtön kosárba is dobtam a patronokat és a weboldalon leírtaknak eleget téve átnéztem, hogy tényleg azt és annyit rendeltem, amit és amennyit szerettem volna. Miután megnyugodtam, hogy minden rendben van, kiválasztottam az általam preferált fizetési módot. Én a bankkártyás fizetést választottam, de egyébként átutalással, előre utalással és utánvéttel is lehet fizetni. A rendelés legkisebb lehetséges összege bruttó 5.000 Ft. Ezt követően kiválasztottam, hogy hogyan szeretném megkapni a terméket. Én a házhozszállítást választottam. A GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást, de egyébként GLS csomagpontra is lehet kérni a postázást, hogy aztán oda betérve vehessük át.

Amennyiben a házhozszállítást választjuk, tudni kell, hogy munkanapokon 8 és 17 óra között várhatjuk a futár érkezését. Szerencsére itthonról dolgozom, így át tudtam venni a megadott időpontban a csomagot. De aki nem tartózkodik otthon, az kérheti a csomagpontra szállítást vagy a más időpontban való szállítást is. Rendes szomszédokkal rendelkezők akár őket is megkérhetik arra, hogy vegyék át a csomagot.

Nos, miután átvettem a csomagot, beraktam a nyomtatóba és rögtön használatba is vettem. De ha esetleg mégsem megfelelő a termék, netán hibás vagy bármi más probléma áll fenn, vissza lehet küldeni, ennek a költségeit mi viseljük. A csereterméket azonban már a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. küldi meg saját költségén. A garancia időtartama minden gyártónál más és más, 1 hónap, 3 hónap, de akár 3 év is lehet. A garancia az utántöltött vagy utángyártott termékekre is vonatkozik, ezek esetében azonban mindig vizsgálatot rendel el a gyártó és csak ezt követően küldenek csereterméket vagy javított darabot.

A kiszállítás ideje 1 és 4 nap között változik annak függvényében, hogy mennyire elérhető az adott termék. Mivel én már nagyon korán, délelőtt feladtam a terméket, másnap meg is kaptam. Az adott nap délig leadott termékek ugyanis akár másnapra, de legkésőbb harmadnapra kiérnek. Elégedett voltam a rendeléssel, biztos, hogy legközelebb is a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. -nél vásárolok majd.

Olvasás terén viszont elképzelhető, hogy egy ideig még az ebook-oknál maradok. Hiszen rengeteg könyv tárolható rajta, könnyű, bárhová magunkkal vihetjük és elővehetjük, ha olvasni támad kedvünk. Az elektromos kütyükért nem vagyok oda, de az ebook szerintem szuper találmány.