Időspórolás takarítógép bérlésével? Mától nem csupán álom!

Te hány könyvet olvasol el egy évben?

Bízom benne, hogy sok embernek minél nagyobb szám jut erre eszébe: sajnos tényszerű tapasztalat, hogy az emberek jellemzően egyre kevesebb könyvet vesznek a kezükbe a mindennapok folyamán. Persze erről a szakemberek között is elég erős és éles vita folyik, hiszen a különböző felmérések módszereitől is nagyban függenek a különböző eredmények; sőt azt is számításba kell venni, hogy egyébként jóval több olvasnivalóban találkozunk nap mint nap, mint mondjuk az 50-100 évvel ezelőtti emberek. Egyszerűen csak bele kell gondolni a különböző online felületekhez való hozzáférésébe is: folyamatosan jönnek velünk szembe a különböző cikkek, blogbejegyzések, írások, kommentek hada, és akkor még nem is beszéltem a privát levelezésekről. Valójában mindenki meglepően sokat olvas, csak nem irodalmi szövegeket, amikre viszont szintén nagy szüksége lenne az embereknek: számos képességet és készséget fejleszt a felnőttekben is, nem csupán a kisgyerekeknél van nagy hasznuk – célszerű volna a felnőtteknek is egy kicsit több időt szánniuk magukra.

Persze egyre kevesebb időnk van ilyenekre, de időt sok mindennel lehet spórolni – például, ha üzletet vezetünk, a takarítógép bérlés a Greenway Kft-től pont egy ilyen szuper döntés lehet! A takarítógép bérlés rengeteg időt megtakaríthat bárki számára, és persze nem csak olvasásra lehet felhasználni a plusz időt, hanem akármi másra is. Teljesen természetesen, hogy szinte mindenki egyre csak elfoglaltabb lesz: de hidd el, jobban teszed, ha idejekorán felállítod magadnak a prioritásokat és elengeded azokat a dolgokat, vagy legalább változtatsz azokon, amelyek csak hátráltatnak – persze takarítani kell, de segíts a helyzeteden te is egy takarítógép bérléssel a Greenway Kft segítségével! Mi elég hosszan jártunk utána a lehetőségeinknek és nem véletlenül döntöttünk mellettünk: azóta sem bántuk meg, pedig sokan próbáltak lebeszélni minket a takarítógép bérlésről és inkább a vásárlás irányába terelgetni.

Mi annak idején a könyvesboltunk – mert hát milyen üzletem lenne, ugye…? – megnyitásakor elég sokat vacilláltunk azon, hogy hogyan oldjuk meg a takarítást. Természetesen, ahogy sokan mások, mi magunk is a hagyományos eszközökhöz fordultunk az elején, de ahogy kezdtük magunkat kinőni, rá kellett jönnünk, hogy ez a helyzet kezd egyre nehezebb tartható lenni – és be kell szereznünk egy takarítógépet. Viszont az már kevésbé volt egyszerű, hogy pontosan milyen úton szerezzünk be egyet. A legkézenfekvőbbnek a takarítógép megvásárlása tűnt, viszont ez nagyon nagy beruházás lett volna és valamiért ellenérzéseink is voltak – de rátaláltunk a takarítógép bérlésének lehetőségére a Greenway-nél és ekkor rögtön tudtuk, hogy megtaláltuk, amit kerestünk: olyan speciális bérlési konstrukcióval rendelkeznek, amellyel a vásárlás sosem tudja felvenni a versenyt, és valószínűleg a konkurencia sem igen fogja, legalábbis szerintem…

A full szerviz nevű bérlési konstrukciójuk keretén belül semmilyen költség nem fog terhelni téged a bérlés ideje alatt a fix bérleti díj fizetésén kívül. Ebbe a szó szoros értelmébe mindent beleszámolhatsz: az esetlegesen szükséges kiszállásokat, ha javítani szükséges a bérelt gépet, vagy egyáltalán a javítás, illetve csere költségét – nem számít, hogy bérled a gépet, neked kizárólag az előre tervezhető, fix bérleti díjjal kell számolnod, ha a takarítógéped bérlését a Greenway Kft-nél intézed. Saját tapasztalataink szerint a vég bármiben az érdeklődők segítségére van, így érdemes tőlük kérdezni, ha vannak felmerülő dolgok, amelyekre válaszra van szükséged: én azt javaslom, lesd meg és keresd fel őket mihamarabb, ha spórolni szeretnél az időddel és pénzeddel is!

takarítógép bérlés