Könyvesboltban dolgozni egyenlő a bezsongással

Én legalábbis sokszor érzem így. Előtte könyvtárban dolgoztam, hát az sem arról szól, hogy az ember egész nap csak olvasgat két intéznivaló között valami neki tetszőt… Bármelyikről legyen szó, ajánlom pályatársaimnak, hogy keressenek valami nagyon eltérő, a mozgásszegény életmódot kompenzálni alkalmas hobbit!

Nekem ez az lett, hogy mind hétvégén, de még magába a munkába is mindig biciklizek – néha kerülőúton, hogy tovább is tartson. A ztech elektromos kerékpár alkatrészek boltja – ami sok minden másnak is a boltja még -, a motorbolt.co.hu igencsak könnyűvé teszi ezt az életet… Mert van náluk minden, gyorsan szállítanak és ez kell is, mert én mióta csak ez lett a hobbim, minden egyes nap a bringát nyúzom és fejlesztgetem, javítgatom.

A javítás alatt többnyire nem azt értem, hogy elromlana, csak ezeket a mai bringákat fel lehet szerelni mindennel… A linkről továbbkattintgatva mindenféle almenükbe láthatjátok a webshopban is, hogy mikkel. Tőlük rendeltem magát a cangát is, készre szerelve szállítanak, nem kell megijedni. Ha ti csak használnátok, de nem bütykölnétek rajta semmit, nektek nem kell. Minden biciklin megcsinál mindent a Viczai Kft, akikhez ez a webshop is köthető!

Ugyanakkor a ztech elektromos kerékpár alkatrészek mellett kapható náluk mégis minden, ha kellene… Szerszámok is. Példának okáért. Pedálkulcs, kormánycsap lemezkulcs meg ilyenek. Nagyon jó bolt, ahol mindenre és mindenkire gondoltak, ezért eszméletlen méretű a választék. De tényleg nem az ilyen ezermester alkatúaknak való csak, a bicikliken kívül mindenféle kényelmi dolgot vehetnek azok, akik csak készen igényelnek mindent, és értékesített “járművekből” sem csak bicikli van. Hanem rollerek meg ilyesmik! Járjatok ti is bringával!