Könyvfüggő lettem, kellet egy ebook olvasó

A Mazsola volt az első könyv, amit elolvastam. Egyébként utáltam olvasni, de a kismalac vicces története nagyon megfogott, és a mai napig imádom. Róla írtam az első olvasónaplóm is, ami kiválóan sikerült, emlékszem még egy rajzot is készítettem, ahol a kismalac motoron ül, és veret az autópályán. Később jöttek a komolyabb művek, mindenféle kötelező olvasmány, melyeket kínszenvedés volt végigolvasni. 

Szerencsére Nagyi – mint minden másban – ebben is mellettem állt, és mindig együtt írtuk meg az olvasónaplót. Rengeteget vitatkoztunk, nevettünk és lassan, ahogy teltek az évek, kezdtem megszeretni a papírra vetett történeteket. Ezért mindörökké hálás leszek neki, mert ha ő nem segített volna, most mindig az olvasónapló írással kapcsolatos stressz jutna eszembe a könyvekről.

Tizedik osztályra eljutottunk oda, hogy én voltam az egyetlen, aki az összes kötelezőt kiolvasta nyáron, és én készítettem fel az osztálytársaim az adott könyvek témájáról szóló röpdolgozatra. Egyetemi éveimre az olvasás szenvedéllyé fajult nálam, és hogy utazás közben is hódolhassak neki, kellett egy ebook olvasó. 

A BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek kínálatát böngészve eddig mindig megtaláltam amire szükségem volt, ezért az új ebook olvasóm is náluk vettem meg. A webshop szürke és narancssárga designja kellemes a szemnek, ezért akár hosszabb termék keresgélés során se érzi rosszul magát a vásárló. Több, mint 110 ezer termék található az oldalon, ezért minden igényt ki tudnak elégíteni. 

Ilyen nagy mennyiségű árucikk között a vevők könnyen elveszhetnek, de a BestMarkt fantasztikus kategorizáló és szűrőrendszert épített. A legördülő menüben 13 fő kategória közül választhatunk. A teljesség igénye nélkül van “laptop, számítógép”, “Autó & GPS”, “Játékok” és “Mobiltelefon, tablet” kategória is. A kategóriákon belül további alkategóriákat találunk, melyek segítenek még tovább pontosítani a keresést. 

Ha például egy monitort szeretnénk venni, akkor rá kell mennünk az “Alkatrészek, Perifériák” főkategóriára, azon belül a “Számítógép periféria” alkategóriára és végül a “Monitor” alkategóriára. Ezután a webshop pillanatok alatt kilistázza a monitorokat, melyekből 1210 darab található az oldalon. Ezzel még mindig nagyon széles a kínálat, itt jönnek szóba a fejlett szűrők. 

Szűrhetünk többek közt ár, képarány, gyártó és felbontás alapján is. Ha minden szűrőt beállítottunk a nekünk megfelelő paraméterekre, ott lesz előttünk az a néhány termék, ami tényleg minden elvárásunkat teljesíti. Eddigi tapasztalataim alapján a bestmarkt.hu rendelkezik a leggyorsabb, és legjobban használható kategorizáló és szűrőrendszerrel. 

Internetes vásárlásnál létfontosságú a biztonság és az, hogy a bolt ahol vásárlunk megbízható legyen, minden rendelést teljesítsen. A BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webáruház 6 különböző, hivatalos jelvénnyel rendelkezik, amelyek az üzlet tisztaságát igazolják. 

Van egy komoly SSL bizonyítványuk, ami azt garantálja, hogy az adataink titkosítva áramoljanak a vásárlás folyamán. Tehát ha egy hacker úgy akar információt lopni tőlünk hogy beékelődik a BestMarkt szervere, és a mi gépünk közé, nem jut semmire, mert például bankkártya adat helyett csak összevissza titkosított karakterhalmazt fog kapni, amit lehetetlenség visszafejteni. Emelett két különböző vírusírtó certifikációját is kiérdemelték, melyek azt garantálják, hogy a weboldal vírusmentes, és biztonságosan használható. Van egy “A” értékelésű tanúsítványuk is, amit egy komoly cégminősítő vállalat ítélt meg nekik. Ezt a hasonló hazai cégek csupán 1,15%-a érdemelte ki, és azt jelenti, hogy a cég pénzügyileg nagyon stabil. Mindemellett két “Megbízható bolt” kitüntetéssel is büszkélkedhetnek, ezeket azok a webshopok kapják, melyek a vásárlóikkal teljes mértékben etikusak.