Mit adhatnék egy Jane Austen rajongónak?

El tudod képzelni, hogy a XIX. században élj? A romantika, realizmus, liberalizmus, nacionalizmus időszaka, valamint ebben az évszázadban születtek meg a leghíresebb írók történetei. Erről az időszakról szól a Büszkeség és a balítélet című könyv is. Őszintén, nem tudom elképzelni, hogy a legnagyobb életcélom az legyen, hogy férjhez menjek és a lányaimat férjhez adjam. Ezt leszámítva a könyvet igazán szórakoztató olvasmánynak tartom, bár egy kicsit hosszú, egyes női szereplők egyszerűek, mások picit idegesítőek, viszont Mr. Darcy egyenesen egy színfolt ebben az olvasmányban. A barátnőm nagy Jane Austen rajongó és arra gondoltam, hogy meglepem egy egyedi készítésű Jane Austen pólóval.

LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop

Már korábbról ismertem a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshopot. Az egyik kollégám szokott innen egyedi pólókat készíteni, szinte csak ilyen pólókban mászkál, mindig megcsodáljuk az újabbnál újabb egyedi pólóit. Nem volt számomra kérdés, hogy én is tőlük fogok rendelni, hiszen már annyi jót hallottam róluk. A kollégám mindig lelkendezik, hogy a rendelés leadása után már a következő napon meg is kapja a pólót. Azt is mesélte, hogy az elején nem volt teljesen biztos a méretben, de mivel van ingyenes méretcsere a cégnél, bátran leadta a megrendelést.

Mielőtt felmentem az oldalra, teljesen biztos voltam abban, hogy egyedi pólót fogok készíttetni. El is olvastam az ezzel kapcsolatos leírásokat, amiből megtudtam, hogy az egyedi pólónak az ára elsősorban az egyedi mintától függ, de ahogy az oldalon nézelődtem, rájöttem arra, hogy rengeteg nagyon szuper mintával ellátott pólójuk van már. A termékeket kilistázva több mint ezer pólót találtam, illetve ezekben a pólók mellett pulóverek is vannak.

Több mint ezer pólót átnézni nem lenne olyan könnyű feladat, de szerencsére az oldalon kategóriákba vannak rendezve a pólók, így könnyen megtaláltam azokat a kategóriákat, amik számomra érdekesek lehetnek. Mivel elsősorban a barátnőm megajándékozása a cél, a női pólóknál nézelődtem, ahol meglepődve tapasztaltam, hogy milyen sok lehetőség közül lehet választani. Az állatoktól kezdve a filmes pólókon át mindenféle páros, poénos, szülinapi, de még BFF barátoknak is vannak pólók. Utóbbi kategóriára kíváncsian lecsaptam. Nagyon felnevettem a BFF pólókat nézve. Az egyik pólón a legjobb barátok felirat alatt sült krumplis motívum szerepelt, amitől barátnőm biztos, hogy eldobná az agyát. Már évek óta van tartunk sült krumplis beszélgetős napokat, úgyhogy ez a póló több mint tökéletes a választás.

Többféle szín közül is lehet választani. Ez a mókás sült krumplis legjobb barát póló megtalálható zöld, lila, piros, rózsaszín, fekete, valamint királykék színben is a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop kínálatában. A méreteknél is több lehetőség közül lehet választani S-től XXL méretig, és még 365 napos cseregaranciát is lehet kérni a megrendeléskor.

A leírásnál megtaláltam a mosási móddal kapcsolatos információkat és a mosási hőfokot, plusz még vasalásra vonatkozó információk is voltak. Tudtátok, hogy a mintás pólókat kifordítva kell mosni? Ciki vagy sem, én erre a LOLmarkt oldalon olvasottak alapján jöttem rá.

Végül nem egy pólóval távoztam a webshopból. Megvettem ezt a legjobb barátok pólót, közben találtam még anyukámnak is egy vicces pólót, és persze az egyedi pólóról sem mondtam le. Már azt is láttam, hogy karácsonyra milyen egyedi pólókat fogok rendelni a családnak ajándék gyanánt. Azt hiszem, elkapott az egyedi póló láz!