Olcsó székhelyszolgáltatás budapest legszebb kerületeiben

Bár lehet, hogy tanácsos volna, én még nem olvastam el minden könyvet a cégalapítással kapcsolatosan. Persze, az alapvető gazdasági folyamatokkal tisztában vagyok azért, és azt hiszem, hogy felkészültem ezekre a kihívásokra. De azt hiszem, hogy összességében mégis az érdekelne leginkább, hogy milyen lélektani folyamatokra számítsak majd, vagyis mi várhat rám a vállalkozással kapcsolatosan, ahogy halad előre az élet. Erről még nem találtam meg a könyvemet, azt viszont tudom, hogy hol lehet olcsó székhelyszolgáltatás budapest területén.

A grossoffice.hu tudta megadni erre a kérdésre a választ, mivel ők a piacvezetők a kedvező székhelyszolgáltatás tekintetében. Természetesen minden más egyébben is tudnak segíteni, ami a céggel kapcsolatos. Van náluk cégalapításra és módosításra is lehetőség. De a lényeg számomra egyértelműen az olcsó székhelyszolgáltatás budapest egyik leggyönyörűbb részén. Igazából több kerület közül is választhatunk náluk szolgáltatást, mert a II., V., VI. és XII. kerületben is elérhetők.

Az árazás pedig tényleg annyira kedvező, ami egy vállalkozás életében szerintem nagyon ritka. Havonta pár ezer forint + áfáról beszélgetünk, ami a 24 hónapos csomag megkötése esetén érvényes. Természetesen vannak ennél rövidebb periódusra vonatkozó székhelyszolgáltatások is, mint a 12 hónapos, vagy a 6 hónapra vonatkozó. Ezek érthető módon kicsit drágábbak, de tényleg csak minimálisan. Ráadásul mindig jár ajándék hónap a szolgáltatás mellé, szóval ha így számoljuk ki a havidíjat, még kedvezőbb ajánlatot kapunk.

Az olcsó székhelyszolgáltatás budapest kiváltsága is lehet, abból a szempontból, hogy nincs még egy olyan város, ahol négy ennyire gyönyörű helyszín közül lehetne választani székhelyet. És a grossoffice.hu még a cégalapításban is tud segíteni, így összetettem jó választás.