Profi portré fotózás az új könyvemmel

Megvan az a lány, aki minden sulis napon a könyveivel volt elfoglalva? Amíg a szünetekben mindenki szocializálódott, ő a padjánál ült és csendben olvasott. Esetleg elment a könyvtárba egyszer-egyszer, és a hétvégéken is maximum a közeli könyvesboltba látogatott el. Igen, ez a lány én voltam. Senki sem gondolta volna azonban azt, hogy a végén író lesz belőlem. Az ugyanis, hogy valaki szereti a könyveket és az, hogy valaki tud kreatívan gondolkodni és írni, két külön dolog. Úgy látszik én a kivételes esetek közé tartozom.

Már három könyvem megjelent az elmúlt évek alatt és mind a háromnak meglepően nagy sikere volt. Ezek mind ifjúsági regények voltak, így főleg a fiatalokat próbáltam megközelíteni vele. Az utóbbi időben azonban egy rendhagyó projekten dolgoztam, hiszen egy kimondottan felnőtt regény írásával foglalatoskodtam.

A közönségem meglepetésemre nagyon jól fogadta mindezt és nagyon jó eladási számokat produkáltunk már az első hónapban.

Mivel ez az eddigi könyveimet tekintve nagyobb váltás volt, úgy gondoltam, hogy egyfajta arculatváltásra is szükségem lehet. Szerettem volna magamról pár komolyabb, profi képet, amit közzé tudok tenni magamról a közösségi oldalaimon. Megtaláltam Szoboszlai Kriszti fotóst, aki profi portré fotózás szolgáltatással is rendelkezik. A munkáit látva egyből tudtam, hogy nekem rá van szükségem. Csodálatos képeket találtam a weboldalán (szoboszlaikriszti.hu) és az Instagram oldalán is.

Láttam, hogy rengeteg típusú fotós szolgáltatás elérhető nála. Kismama, családi, gyermek, esküvői, jegyes, glamour és FineArt fotózást is vállal, engem azonban kétség kívül a profi portré fotózás érdekelt.

Egy űrlap segítségével felvettem a kapcsolatot Krisztivel, majd e-mailben egyeztettünk minden másról. Választhattam, hogy a képek a szabadban, vagy egy stúdióban készüljenek el. Én inkább a stúdiót választottam, hiszen úgy véltem, annak talán sokkal professzionálisabb lesz a végeredménye.

Alap, exkluzív és VIP fotócsomag közül választhattam. Ezek a csomagok a fotók darabszámában térnek el. Én most csak az alap csomagot választottam ki magamnak, ami 10 db színes fényképet tartalmaz magas minőségben és retusálva, valamint közülük négy választott képet fekete-fehér formában is készhez kapok majd.

Kriszti több stúdiót is ajánlott. Mindegyiket alaposan megnézegettem magamnak, majd kiválasztottam a nekem legjobban tetszőt. Az időpont megbeszélése után pedig már csak az izgatott várakozás maradt hátra.

Alapvetően nem szeretem, ha fotóznak, de Krisztivel élmény volt az egész folyamat. Látszott a profizmus minden mozdulatán és úgy instruált engem egész végig, hogy szabályosan egy modellnek éreztem magam. Az új könyvemmel is készült egy-két kép és nekem azok tetszettek a legjobban.

Profi, letisztult és varázslatos képek készültek. Pont azt kaptam, amire vágytam. Ha valaki profi fotóst keres, én csak is Szoboszlai Krisztit tudom ajánlani. Biztos vagyok benne, hogy még én is vissza fogok térni hozzá. Lehet, hogy a következő könyvem hátoldalán már az ő általa készített kép fog szerepelni?